DESPRE MINE

Ten: Am tenul mixt (zona T produce mai mult sebum, dar nu excesiv,iar restul fetei e uscat). Pori mariti, puncte negre, cosuri pe barbie si in zona nasului, extrem de rar pe obraz. Rozacee. Sensibilitate foarte mare la noxele din aer, de aceea nu pot iesi din casa fara fond de ten decat in zonele de munte si si acolo doar daca nu sunt masini. Pistruii apar foarte usor in urma expunerii la soarele verii, iarna nu am deloc. Am trecut de 25 de ani, deci ridurile sunt o problema. Nu una foarte mare dupa parerea mea, dar sunt acolo, mai ales pe langa ochi si pe frunte.
Par: De pisica, adica fara volum, foarte gras la radacina si uscat pe lungime, vopsit blond ani de zile. Culoarea naturala e un blond-gri foarte interesant care mi se pare ca nu mi se potriveste deloc (cam ca al Danei Nalbaru in aceasta fotografie). Acesta este si motivul pentru care l-am vopsit blond deschis ani la rand.

Corp: Piele normala, dar foarte uscata in zona gambelor.

Maini: Pielea se usuca foarte tare indiferent de sezon. Cel mai grav e iarna, cand, daca uit sa le hidratez intr-o prima faza se fac ca de hartie, incep sa usture si am patit cand mi-a crapat pielea (nu mai vorbesc de halul in care ma usturau cand am patit asta). De aceea am de obicei 3 creme de maini: una casa, una in poseta si una la birou.

Unghii: Care se exfoliaza (doar partea crescuta). Cuticulele sunt uscate si le tai, altfel ajung pana la jumatatea unghiei si arata groaznic. Exfolierea e mult redusa daca folosesc oja. Imi place foarte mult sa le am lungi, dar de cand cu aceasta problema nu prea am cum, deci acum le am de lugime medie sau chiar scurte.

Picioare: Piele ingrosata si bataturi. Desi folosesc crema, am reusit doar sa ameliorez situatie nu sa o rezolv. Banuiesc ca are legatura si cu faptul ca am o circulatie periferica…de cosmar.

Dacă doriți să mă contactați adresele mele de emails sunt: info@kleopatra.ro sau kleopatraro@gmail.com

 

3 comments

Lasă un răspuns