Șervețele pentru îndepărtarea ojei ebelin

Bănuiesc că nu sunt singura care nu suportă să aibă oja sărită. Când se întâmplă aproape că îmi vine sa imi rod restul ojei cu dinții doar ca să scap de ea de pe unghie.

IMG_4303Dar nu ai cum să știi dinainte cum se va comporta o oja nouă, cât de repede sau după câte zile sare de pe unghii.

Eu am făcut greșeala de a folosi o ojă nou-nouță într-o dimineață când după servici trebuia să ies în oraș. Și urmând cu sctrictețe legile lui Murphy aceasta îmi sărise de pe două unghii abia la 3 ore după aplicare.

Așa că în pauza de prânz am dat fuga până la DM să îmi cumpăr ceva pentru îndepartarea restului ojei. Mi-am cumpărat dar mi-au picat ochii și pe aceste șervețele pentru îndepărtarea ojei care erau ambalate într-o cutie mica numai bună de purtat în geantă.

IMG_6574

Mi-a plăcut enorm faptul că nu miros atât de puternic ca majoritatea soluțiilor de îndepărtare a ojei, ba chiar miroase destul de plăcut a lămâie.

Din păcate nici nu are aceeași putere de îndepărtare o ojei ca puturoșeniile. Trebuie insistat muuuuuult până să fie unghia complet curățată.

Ca soluție de urgență e destul de ok. E un avantaj și faptul că sunt foarte usor de purtat în poșetă deoarece nu trebuie sa îți faci griji că se varsă și distruge ce ai în poșetă.

IMG_6576

Nu mai rețin prețul dar în general produsele Ebelin au un preț destul de mic.

 

2 comments

  1. silvia says:

    Era parca in jur de 8 lei cutiuta daca nu ma insel. Am acest produs pana acum din cauza ca probabil o sa-l folosesc asa de rar incat o sa se usuce in cutie. Ma gandesc in schimb sa-mi fac eu ceva de genul, folosind o cutiuta veche de crema. :)

Lasă un răspuns