Sampon uscat Balea “Trend It Up” / Dry shampoo Balea Trend It Up

Îmi place la nebunie, ca să ne înțelegem de unde pornim. :)))

Nu sunt subiectivă, sunt foarte/cea mai subiectivă. Și asta pentru ca singurul șampon
uscat pe care l-am mai folosit a fost unul de la Klorane pe vremea cretacicului timpuriu.


Puteți citi aici cu ce coamă mă mândresc ( NOT ).

Ce nu am scris acolo e faptul că minunata mea podoabă capilară se îngrașă la 25 de ore. Dap, 25 de ore arată părul meu acceptabil după ce îl spăl. De unde știu cu atâta exactitate? Am fost nevoită o dată să fac o călătorie cu autocarul. Călătorie care a durat …25 de ore. Era vară așa că m-am spălat pe cap înainte să plec de acasă, vrând să fiu prezentabilă la destinație.

Eram prezentabilă… dacă idealul meu ar fi fost să am părul lipit de cap cu zero volum (lins de o cireadă de văcuțe, mai exact) și plin de… ulei. Un vis. Un vis atât de frumos că nu l-am uitat niciodată.

Mai jos aveți un exemplu. Am insistat doar pe partea din față.

 

 

 

 

 

 

 

Așa că iubesc șampoanele uscate. Adică…acest șampon uscat.

Îl folosesc în două feluri, depinde de starea de … spirit.

Îl dau la rădăcina firelor de păr de la distanță și imediat după operațiune îmi frec scalpul cu buricele degetelor ca să se distribuie uniform pe păr. Și gata, îl aranjez puțin cu degetele și…off I go.

A doua metodă e aproape identică, diferența fiind că las părul in pace vreo 5-10 minute și apoi frec tot capul cu un prosop. Evident aceasta a doua metodă cere un piaptăn, dacă nu vreau sa am freză tip anii ‘80 (aka degete în priză). Pe de altă parte șamponul se omogenizează mai bine așa.

Îmi place că îmi permite sa port părul desfăcut două zile la rând sau dacă sunt grabită, dau 2 fâsuri și am rezolvat problema.

 

 

 

 

 

 

S-ar putea ca acest șampon să mi se potrivească foarte bine și pentru ca sunt blondă. E posibil ca în cazul brunetelor omogenizarea să fie ceva mai dificilă.

Pe de altă parte la ce preț are, nu doare să îl încercați.

6 comments

 1. Diana says:

  Si la mine tot 25 de ore asa e decent parulul…Imi vine sa-l iau la bataie pentru ca trebuie sa-l spal in fiecare seara…si la fel si pe cei care spun ca o sa-mi cada naiba parul daca mai ma spal asa des dar ar sarii cu gura pe tine daca ai iesii cu parul asa din casa.. Ce sampoane ai folosit ? O sa-mi iau si eu samponul si sper sa ajung la performanta de a ma spala la trei zile :)) .

  • Kleopatra says:

   Pe mine m-a ajutat cat de cat Clear Scalp Oil control (cel cu bulina portocalie) dar numai pana cand s-a obisnuit parul cu el. Ca sa arate prezentabil mai multa vreme il dau cu spuma cat e umed, muuuulta spuma. Il tine prezentabil aproape 2 zile.
   Esti norocoasa ca nu ti se ingrasa parul mai repede daca il speli zilnic, as vrea si eu sa pot face asta.

 2. Marisol says:

  You use olive oil and water. Take the olive oil, and massage itall thougrh your hair, not so its soakingor dripping / just damp with olive oil, andlet it sit for 8-10 minutes. While you’reletting that sit, soak a towel in hot waterand ring it out so its not dripping. Make itdamp, just like you did with the olive oil toyour hair. When the olive oil is done sitting,wrap your hair in the damp towel, and let thatsit for 15 minutes. It works REALLY good. – Kara.

 3. Maya Secret says:

  Am tot auzit de acest sampon dar pentru ca nu am avut sansa sa il cumpar, neavand DM in oras iar cand ajungeam intr-unul imi luam cu totul alte produse, m-am reorientat catre pudra de talc. Am facut poze pentru un review acum jumatate de an dar nu le-am publicat nici acum :)) Ideea este ca are acelasi efect, miroase bine daca talcul este parfumat si te tine o perioada foarte lunga in comparatie cu sprayul, Partea buna la spray este ca il poti lua in geanta oriunde. Trebuie sa il cumpar si eu cand ajung intr-un DM, clar. Pupici.
  PS. Poti incerca o data si cu pudra de talc, sunt curioasa cum ti se va parea.

Lasă un răspuns