Șampon Clear / Clear shampoo

Unul din lucrurile care au legătura cu sfera beauty și pe care îmi doresc cu ardoare să le schimb în ceea ce mă privește este viteza cu care mi se îngrasă părul.

IMG_4129_sampon_clear1 - Copy

După cum am spus în secțiunea „Despre mine” după spălare părul meu arată bine în prima zi, a doua zi trebuie prins în coadă și în a treia zi deja arată de parcă am alergie la folosirea șamponului și nu l-am mai spălat de câteva săptămâni.

Așa că mereu sunt în căutarea unor șampoane care să întârzie apariția sebumului. Am încercat multe dar fără rezultat.

Dar cum iepurele sare de unde nu te aștepți și șamponul Clear s-a “lipit” de mâna mea în grabă așa că nu am avut niciun fel de așteptări de la el.

 

 

IMG_4130_sampon_clear_ingredienteDin fericire mi-a oferit o surpriză tare plăcută: părul meu artă prezentabil două zile când îl folosesc la spălare. Dar… doar varianta cu bulină portocalie, celelalte nu au același rezultat.

Șamponul are o culoare alb-sidefat, consistență normală pentru un șampon. Mirosul e fresh, nu e puternic și nu rămâne în păr.

Nu aș putea spune dacă are efect împotriva matreții pentru că nu aveam când l-am cumpărat și nici nu mi-a apărut pe parcurs.

IMG_4238Și aici vine partea mai puțin fericită pentru mine: după câteva luni de folosire nu mai are același efect. Părul meu se îngrașă acum tot la o zi după spălare. Dar tot mai sper sa găsesc șamponul minune.

Lasă un răspuns