essence 24h balsam pentru mâini

Eu mereu sunt în căutarea cremei de mâini perfecte: cea care hidratează foarte bine dar fără sa lase mâinile lipicioase.

Așa că mereu am mai multe creme de mâini desfăcute pentru că testez mereu.

Când am intrat în DM și am văzut la raft aceste balsamuri pentru mâini în editie limitată am înșfăcat unul și am tăiat-o urgent la casă de frică să nu mă răzgândesc și să iau unul și cu cealaltă aroma. Nu de alta dar încerc să cheltui cât mai puțin pe cosmetice 😀

WP_20141229_006Nici nu am avut răbdare să ajung până acasă ca să îl încerc. L-am desfăcut chiar în tramvai.

Miroase foarte bine, mai mult a sâmburi de cireșe, mirosul de cocos nefiind pregnant. Acesta persistă cel puțin o oră pe mâini, după aceea eu nu îl mai simt dar asta poate fi și pentru că nasul meu s-a obișnuit cu el. Textura e mai degrabă onctuoasă, ca a cremelor de față grase. Culoarea e albă.

Ambalajul e foarte girlie și are 100ml. E perfect pentru purtat în poșetă, nu există nici riscul de a se deschide dar nici nu o să vă rupeți vreo unghie făcând-o.

Sunt foarte mulțumită de puterea de hidratare. În condițiile în care aveam pielea aspră când am încercat-o a făcut față cu brio. Intră foarte repede în piele fără să lase niciun fel de peliculă, nici măcar în palme, deci am putut tasta la un minut după ce am folosit-o. Este suficientă o cantitate mică pentru rezultate bune așa că e spornică.

O recomand din toată inima și acum regret ca nu am luat una și cu miros de cookies and almond. Dacă mai găsesc mai cumpăr.

Ingrediente

aqua (water), cocos nuciera (coconut) oil, butyrospermum parkii (shea butter), cetearyl alcohol, stearic acid, petrolatum, glycerin, glyceryl stearate, peg-100 stearate, sodium hydroxide, ceteareth-20, magnesium sulfate, carbomer, disodium edta, lecithin, tocopherol, ascorbyl palmitate, hydrogenated palm glycerides citrate, phenoxyethanol, methyl-paraben, ethylparaben, parfum (fragrance), benzyl benzoate.

Lasă un răspuns