Fard de ochi crema Innoxa

IMG_4056 fard_crema_inoxaFolosesc acest fard de ochi de  aproximativ un an, singur sau in combinatie cu alte farduri din aceeasi paleta coloristica (roz, mov, fucsia etc).
 

Prima data cand l-am deschis nu am crezut ca o sa ne intelegem asa bine din cauza mirosului. Mi s-a parut ca duhneste a… alcool. Dar fiind primul meu fard cu aceasta consistenta am zis sa ii dau totusi o sansa. Mirosul dispare imediat ce a iesit din tubulet si nu mi-a provocat nici o iritatie sau usturime, nici nu mi-a uscat excesiv pleoapele. De atunci il folosesc mai mereu.

 

 Secretul e sa fie intins in strat foarte subtire, altfel sa strange in pliurile pleoapei. Eu mereu trebuie sa acopar cu ceva vinisoarele de pe pleoape deoarece sa vad foarte tare si imi place ca acest fard le acopera chiar si aplicat in strat f subtire.

 

 

Inca un lucru pe care il ador la acest fard este ambalajul. E practic, safe si igienic. Il poti pune in portfard si lua cu tine fara sa ai emotii ca o sa iti murdareasca celelalte produse.

 

 

 

Culoarea este foarte placuta, un roz discret care merge de minune cu ochii mei albastri. E exact nuanta pe care o foloseam la machiajul cotidian cand aveam doar farduri pulbere.

2 comments

Lasă un răspuns