Cremă epilatoare Farmec / Farmec Depilatory cream

IMG_4185farmec_crema_epilatoareNu am folosit niciodată lama și nici nu cred că o voi folosi vreodată pentru îndepărtarea părului nedorit. Așa că a doua cea mai bună opțiune rapidă e crema epilatoare. Nu e metoda mea preferată din două motive: mirosul și faptul că timp de 24 de ore nu ai voie să folosești produse care conțin parfum.

Cea de la Farmec e preferata mea pentru că are cele mai bune rezultate. E suficient dacă o las să acționeze timp de 5-10 minute ( depinde de sensibilitatea zonei ). Curăță tot și lasă pielea fină. Din fericire mirosul nu rămâne pe piele.

Eu o folosesc în felul următor: spăl pielea ( fără exfoliere ), o limpezesc bine, bine, aplic crema cu o spatulă având grijă să acopăr toate firele de păr și… astept. Cel mai bine este să nu ajungă apa unde este aplicată crema deoarece are tendința de a o dilua și nu mai are același efect. O îndepărtez cu aceeași spatulă sub jet de apă. Crema trebuie aplicata pe piele uscata.

IMG_4189farmec_crema_epilatoare_consistentaTextura e destul de groasă dar nu într-atât încât să îngreuneze aplicarea.

Capacul se închide bine și nu am avut probleme să îl deschid.

Pe cremă scrie să nu se folosească produse care au parfum în compoziție mai devreme de 24 de ore. Întotdeauna am respectat această indicație dar o prietenă a mea care nu a respectat-o a avut o iritație foarte urâtă timp de două săptămâni. Deci nu incercați.

Dacă o recomand? Pe termen scurt, ca măsură de urgență: da. Pentru folosire pe o perioadă îndelungată: cu siguranță nu.

 IMG_4186farmec_crema_epilatoare_ingrediente

Lasă un răspuns