Primer essence Skin Perfection

IMG_4307essence_my_base_skin_perfection_make-up_base_dozareAm luat acest bază pentru machiaj deoarece promitea că va face pielea să pară mai luminoasă, proaspătă și va face fonsul de ten sa reziste mai mult.

Ambalajul este ok, cu pompiță. Asta înseamnă că e igienic.

Prima dezamăgire a venit după ce l-am folosit prima oară. Când am apăsat pompița primerul a ramas asa cum se vede in poza de prezentare, adică și-a redus volumul l-a aproape jumătate.

IMG_4310 - CopyCuloarea nu m-a făcut să mă îngrijorez, baza de machiaj oricum se aplică în cantități mici. Chiar mi-a plăcut că are particule de sclipici pentru că am crezut că vor ajuta la iluminarea tenului.

Particulele de sclipici dispar o dată ce e aplicat fondul de ten deși înainte de asta se văd foarte intens pe față. Așa ca nici vorbă de efect de iluminare.

In swatchul din poză pare că face textura pielii să pară mai fină, dar in realitate nu este cazul. Nu influențează deloc felul în care se aplică fondul de ten, am avut creme de față care făceau acest lucru mult mai bine.

IMG_4314 - Copy

Nu ajută deloc nici la rezistența fondului de ten.

Concluzia: nu există nicio diferență dacă folosesc sau nu această bază de machiaj, e doar apă de ploaie, bani dați degeaba. Cel puțin a fost ieftin.

IMG_4306 - Copy

Lasă un răspuns