Eyeliner lichid de la Oriflame

IMG_4068 - CopyO buna perioada de timp mi-a placut cel de la Kallos, dar cum nu l-am mai gasit pe nicaieri am cumparat de la Oriflame (la recomandarea surorii mele care era foarte multumita de el). Am cumparat din acela cu 2 capete, care se “conecteaza” asa cum se vede in poza. Ceea ce inseamna ca am de fapt 4 tusuri. Si nu regret deloc. In plus erau la oferta.

Doua sunt negre, unul gri cu un pic de sclipici in el, si unul roz.

Imi place foarte mult pensula. Mi se pare ca ia exact atata produs cat trebuie si e potrivita atat pentru linii subtiri cat si groase. Ma ajuta sa imi fac orice fel de codita vreau. Ca sa imi fac codite le folosesc doar pe cele negre si griul, pe cel roz il folosesc pentru a-mi trasa o linie subtire sub genele inferioare sau pe waterline.

Rezista intreaga zi, unde il pui acolo sta. Dar nu e waterproof asa ca daca lacrimezi foarte mult, te ploua etc se va intinde.

IMG_4116Am deschis tubul de 4 luni, il folosesc zilnic si nu si-a schimbat consistenta sau mirosul, doar ca se ia mai putin produs pe pensula. Probabil pentru ca e pe terminate.

Daca il recomand: da, cu toata gura, chiar merita. Si poate fi gasit la oferta de multe ori, deci e prietenos cu bugetul.

Lasă un răspuns