Aslavital demachiant instant ochi si buze

IMG_4270 - Copy kL-am primit cadou așa că nu știu cât a costat dar pe site-ul Farmec apare la prețul de 16,60 lei.

Eu am o părere foarte buna în ceea ce privește produsele Farmec așa că pot zice că am avut așteptări de la acest produs.

E un demachiant lichid și arată ca apa.

Nu are miros.

La prima vedere mi-a plăcut ambalajul cu pulverizator dar ulterior am ajuns la concluzia că mi s-ar părea mai practic un  ambalaj cu pompiță tocmai datorită consistenței. Ambalajul este de foarte bună calitate așa ca se poate refolosi. Eu de exemplu am pus în el apă micelară Garnier pentru că mi-e mai ușor să car 100ml când plec de acasă peste noapte.

Pentru o demachiere pulverizam de 3 ori și îndepărtam mare parte din machiaj IMG_6556 - Copykdar pentru o demachiere completă trebuia să fac acest lucru de două ori. Așa că eticheta de “demachiant instant” nu prea i se potrivește. Nu l-am folosit niciodată în încercarea de a-l folosi pentru îndepărtarea produselor cosmetice rezistente la apă.

Nu mi-a provocat niciun fel de disconfort sau iritație.

E un demachiant foarte bun pentru prețul pe care îl are dar sunt altele și mai bune.

 Ingrediente:

Aqua, Glycerin, PPG-26-Buteth-26, PEG-40, Hydrogenated Castor, Oil, Polyquatemium-7, Retinyl Palmitate, Panthenol, Propylene Glycol, Centaurea Cyanus Flower Extract, Propanediol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Polyaminopropyl, Biguanide, EDTA, Bisabolol, Phenethyl, Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Magnesium Aluminium Silicate.

Deoarece nu am reușit să fac o poză lizibilă ingredientelor le-am preluat de pe blogul Beauty and Me.

2 comments

  1. silvia says:

    Nu pot sa spun ca m-a incantat acest produs in mod special, s-a consumat destul de repede si n-a fost la fel de eficient ca si alte demachiante pentru ochi. Preferatele mele raman in continuare cel bifazic de la Balea si bifazicul cu albastrele de la Yves Rocher. Asemanator cu Aslavital este demachiantul de la Garnier (cel normal) – ambele s-au terminat repede si am avut nevoie de mai multe dischete sa indepartez tot machiajul din zona ochilor.

Lasă un răspuns